måndag 10 maj 2010

Ida är inte sitt vanliga Ida. Här har vi tänderna på gång på allvar. Lös i magen som bara den och igår kom också hennes första feber i livet och hennes första supp. En fråga.. varför är suppenjädra inpackad?! Den gick ju att ta ut utan verktyg! Eller så fattar jag helt enkelt inte hur man tar ut dom på rätt sätt.. så om nån vet.. SKRIV! I vilket fall så mår Ida bättre idag. Hon är väldigt gnällig och det är man inte så van vid, men det får man vara när man har tänder på gång. Ska bli skoj att se hur lång tid det tar för första tanden att komma upp.

Veckan är lugn men ändå lite att göra. Ikväll så ska vi iväg och kolla igenom våra papper. Imorrn kväll kommer Mana och ska visa en dammsugare. Hon har skaffat sej ett extraknäck och behövde träna sej på att bli en super säljare. På onsdag så.. ja ni... då är det ju minifredag! :) Om vädret är fint kanske man skulle kunna besöka lekplatsen, och om Ida är pigg så klart. Torsdag är en röd dag och Per är hemma! Tjohoo.. det är också loppis i byn. Alltid skoj att rota bland en massa saker som man ändå inte ska köpa och träffa lite folk. Fredag lördag söndag är som dom är. Godis och mys och som det ser ut denna helgen ska vi sätta potatis och kolrötter och lite annat.












Per harvar potatislandet.

3 kommentarer:

  1. På en supp så är det som flärpar däruppe på förpackningen den ligger i, dom ska du dela på och sen är det bara att dra ner förpackningen. Hoppas Ida blir bättre så du slipper öppna fler suppar =)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Du är inte intresserad av att köpa kläder till lillflickan? Har en auktionute på tradera nu som jag måste få såld :P

    http://www.tradera.com/74-plagg-STORT-kladpaket-80-Pop-Bamse-Hello-Kitty-Name-It-auktion_341797_112538463

    SvaraRadera
  3. Lena: Som jag drog och jag slet igår kväll.. tack!! Nu vet jag hehe

    Dessie: Perfekt! Tack! :)

    SvaraRadera